تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است

ابراهيم خان ظهيرالادوله از 1218 تا 1240 هجري قمري در دوره حکومت فتحعليشاه قاجار حاکم کرمان بوده است . او که از خويشاوندان نزديک فتحعليشاه بوده در دوران فرمانروائي در کرمان مبادرت به ايجاد يکسري بناهاي بسيار ارزنده در مرکز شهر و جنب مجموعه گنجعليخان نموده است . اين مجموعه شامل بازار (قيصريه) ، حمام ، آب انبار و مدرسه مي باشد که بعدها خانه مدرس يا خلوت به آن اضافه شده است . مجموعه ابراهيم خان تا حدود زيادي از فضاهاي معماري صفويه الهام گرفته و از انحطاط معماري دوره قاجاريه تا اندازه اي بر کنار مانده است و اکنون يکي از مجموعه هاي با ارزش و زيباي آثار تاريخي کرمان در دوره قاجاريه است .
بازار ابراهيم خان (بازار زرگري) در انتهاي بازار گنجعليخان ، بازار زرگري قرار گرفته که به قيصريه معروف است . از ويژگيهاي اين بازار فضاهاي بسيار باز و ارتفاع مناسب آن است . در اواسط بازار جلو خان مدرسه تا سر در آن قرار دارد و در طرفين سر در ورودي مدرسه ، حمام و آب انبار واقع شده است که با کاشيکاري سر در آن در نوع خود بي نظير است . مدرسه ابراهيم خان ، در مرکز شهر کرمان مدرسه زيبا و وسيعي به نام مدرسه ابراهيم خان (ظهير الدوله) ديده مي شود .
باني اين مدرسه مرحوم ابراهيم خان ظهير الدوله جد خاندان ابراهيمي است . اين مدرسه در داخل قيصريه نزديک بازار و شمال بازار قديم و ميدان گنجعليخان قرار گرفته و سالها محل بحث و فحص و مدرس طلاب قديمه بوده و حجره هاي آن در اطراف و چهار ضلع آن واقع است در کل ساختمان اين مدرسه را شاه نشين ، محراب ، ايوانچه و غرفه هاي اطراف تشکيل مي دهد . تزئينات نماي داخلي مدرسه کاشي هفت رنگ با نقش گل و بوته ، گلدان و باغ و نيز مقرنس کاري و گچبري است .
در اين مدرسه همچنين مي توانيم يکي از رفيع ترين بادگيرهاي کرمان را که از جمله زيباترين بادگيرهاي شهر کرمان است ، ببينيم . ايوان شرقي و برج ساعت اين مدرسه کاشيکاري و چشم اندازي زيبا دارد . جلوي حجره هاي آن از سنگ ساخته شده و حوض بزرگي وسط حياط قرار دارد . طاقنماهاي بنا نمونه هاي زيبايي را از کاشيکاري ، پيش روي بيننده قرار مي دهند بر روي کاشيکاري سر در و کاشيکاري خشتي داخل مدرسه تاريخهاي مختلفي به چشم مي خورد که قديمي ترين آنها سال 1132 هجري قمري است . در يک کتيبه ماده تاريخ بناي اين مدرسه ديده مي شود که اثر شادروان صباي کاشاني شاعر مشهور است . اين کتيبه کاشي بر روي ديوار مدرسه نصب شده است .
صبا نيز از پي تاريخ اين و آن رقم سلسبيل از وجود ابراهيم در جنب سبيل با اين ترتيب با احتساب حروف ابجد ، تاريخ سال 1232 هجري قمري به دست مي آيد . يکي از تزئينات جالب مدرسه سنگ يک پارچه اي است که از مرمر به صورت بسيار زيبايي تراشيده شده و ورودي مدرسه را در بر گرفته است . آيه "سلام علي ابراهيم" که اشاره به باني مجموعه نيز مي باشد بر روي سنگ مذکور حجاري شده و جلوه خاصي به ورودي داده است .
کوبه در مدرسه نيز از شاهکاري هنر فلزکاري عصر قاجار مي باشد مدرسه هم اکنون محل کسب علوم ديني است . حمام ابراهيم خان ، اين حمام در کنار مدرسه و وسط بازار واقع شده و با جزئي تغييرات خزينه آن بسته شده و با لوله کشي مناسب از محيط بهداشتي برخوردار گرديده و هم اکنون نيز مورد استفاده مي باشد . اين حمام به دو بخش رختکن و گرمخانه تقسيم مي شود . اين حمام از سال 1321 هجري قمري تا کنون داير است .

تا  
E-nmad